Profielen klasse A
Al onze kunststof kozijnen worden gemaakt met kozijnprofielen van VEKA. De SOFTLINE 82 NL, de SOFTLINE 82 NL RETRO en de SOFTLINE AD zijn dikwandige profielsystemen die VEKA volgens de hoogste Europese norm (klasse A conform EN 12608) in Duitsland produceert. Voor de productie van de profielen wordt tot 14% meer materiaal gebruikt dan voor vergelijkbare producten met dunnere wanden (klasse B). De sterke profielwanden maken een wereld van verschil. Ze zorgen niet enkel voor een langdurig betrouwbaar functionerend systeem en decennialang wooncomfort, maar ook voor de volgende voordelen:
Icoon-Besparend
Meer energiebesparing

Met SOFTLINE 82 verlaagt u de stookkosten. Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt bijzonder laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van het energieverbruik.

Icoon-Veiligheid
Meer zekerheid
Aan welke veiligheidseisen moet uw woning voldoen? Met onder meer speciaal beslag, beglazing en handgrepen worden kozijnen met SOFTLINE 82 NL naar behoefte inbraakwerend uitgevoerd.
Icoon-Huis
Het beste woongevoel
Met SOFTLINE 82 creëert u behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen nooit meer last van condens, tocht en kou.
Icoon-Kleur
Grote diversiteit
Geef het huis uw persoonlijke accent. SOFTLINE 82 is leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Bovendien kunt u een aluminium cliplijst in een kleur naar keuze laten aanbrengen.
Icoon-Geluid
Perfecte geluidsisolatie
Lawaai vermindert het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: kozijnen met SOFTLINE 82 NL zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.
Icoon-Lonend
Lonende investering
Nieuwe ramen met SOFTLINE 82 verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze werken energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!
Icoon-Recycling
Milieuvriendelijk systeem
VEKA profielsystemen kunnen zonder problemen gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.