SOFTLINE 82 AD


Gaat u een nieuw huis bouwen? Of wilt u uw woning renoveren? Dan denkt u ongetwijfeld na over energiebesparing. De stookkosten blijven immers maar stijgen. Bovendien wilt u het milieu ontzien. Met het juiste raamsysteem kunt u het energiegebruik terugdringen. Daarom ontwikkelde wij een kunststof kozijn met het SOFTLINE 82 AD profiel: het kunststof raamsysteem dat het energieverschil maakt.

SOFTLINE 82 AD is een oersterk, dikwandig raamsysteem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Daardoor bent u verzekerd van aantrekkelijke voordelen: energiebesparing, stabiliteit en een zeer lange levensduur. Met SOFTLINE 82 AD geniet u vele jaren van een aangenaam binnenklimaat en een spaarzaam energieverbruik!
Esthetisch en economisch verantwoord
Met het elegante design is SOFTLINE 82 AD voor elk raamformaat een esthetisch verantwoorde keuze. Het profielsysteem is mooi te combineren met moderne architectuur, maar ook met bouwstijlen van vroeger. Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten? Geen probleem, want ook bij grote glasoppervlakken staat SOFTLINE 82 AD borg voor optimale energie-efficiëntie.

SOFTLINE 82 AD: royaal design, zuinig met energie

1Topkwaliteit om jaren van te genieten
SOFTLINE 82 AD is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de gegarandeerde buitenwanddikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 AD voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.
2Meerkamertechnologie voor krachtige warmte-isolatie
De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie- efficiëntie en Uw-thermische isolatiewaarden tot maximaal 0,70 W/(m²K).
3Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing
Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 AD perfect voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de CO2-uitstoot.
4Geluidsisolerend, wind- en slagregendicht
Twee rondom lopende afdichtingen zorgen voor uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluidsisolatieklasse 5.
5Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort
Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wordt voorkomen.
6Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen versterkingen
Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 AD. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren.
7Voor renovatie en nieuwbouw
Het klassieke design met elegante vormen, licht afgeronde kanten en smalle aanzichtsbreedten harmonieert met elke bouwstijl.

Een aantal voorbeelden