SOFTLINE 82 NL RETRO


Energie besparen in een stijlvolle woning? Als dat uw toekomstplan is, dan past ons kunststof kozijn met SOFTLINE 82 NL RETRO profiel daar perfect in! Of u nu gaat renoveren of een nieuw huis laat bouwen, SOFTLINE 82 NL RETRO maakt het energieverschil. U bespaart op de stookkosten en ontziet het milieu. Bovendien krijgt u mooie kozijnen met een echt Nederlands karakter.
De sfeer van toen
SOFTLINE 82 NL RETRO ademt de sfeer van de jaren dertig, een periode die Nederlandse architecten blijft inspireren. Het kozijnpro­fiel is speciaal ontwikkeld voor een bouwstijl met grote, heldere lijnen: stoer, robuust en vertrouwd. Wilt u daar variatie in aanbrengen? Combineer dan een rechte bovendorpel met een afgeschuinde onderdorpel. Dit speelse accent draagt ook nog eens bij aan een optimale waterhuishouding. Ook belangrijk: SOFTLINE 82 NL RETRO is te combineren met naar buiten draaiende deuren, die enigszins terug liggen in het kozijn. Een vertrouwd Nederlands beeld, waarmee kleuren als monumentaal blauw en monumentaal groen fraai harmoniëren.
De ef­ficiëntie van nu
SOFTLINE 82 NL RETRO is een oersterk, dikwandig kozijnpro­fiel dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Daardoor bent u verzekerd van aantrekkelijke voordelen: energiebesparing, stabiliteit en een zeer lange levensduur. SOFTLINE 82 NL RETRO is geschikt voor elk gangbaar raamformaat.
Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten?
Ook bij grote glasoppervlakken staat SOFTLINE 82 NL RETRO borg voor optimale energie efficiëntie!

SOFTLINE 82 NL RETRO: royaal design, zuinig met energie

1Topkwaliteit om jaren van te genieten
SOFTLINE 82 NL RETRO is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de gegarandeerde buitenwanddikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 NL RETRO voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.
2Meerkamertechnologie voor krachtige warmte-isolatie
De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en Uw-thermische isolatiewaarden totmaximaal 0,70 W/(m²K).
3Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing
Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 NL RETRO perfect voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de CO2-uitstoot.
4Geluidsisolerend, wind- en slagregendicht
Twee rondom lopende afdichtingen zorgen voor uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluidsisolatieklasse 5.
5Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort
Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28 mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wordt voorkomen.
6Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen versterkingen
Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 NL RETRO. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren.
7Voor renovatie en nieuwbouw
Het klassieke design met elegante vormen, licht afgeronde kanten en smalle aanzichtsbreedten harmonieert met elke bouwstijl.

Een aantal voorbeelden