SOFTLINE 82 NL


Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis? Kies dan voor de perfecte sfeermaker: ons kunststof kozijn met het SOFTLINE 82 NL profiel van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. Van uw nieuwe kozijnen gaat u jaren plezier hebben!
Traditie met toekomst
De vormgeving van SOFTLINE 82 NL is geïnspireerd op de Nederlandse bouwstijlen. Kenmerkend zijn de inbouwdiepte van 116 mm en de typisch afgeschuinde kozijnprofielen die diepte verlenen aan het gevelbeeld. Overigens is het profielsysteem in alle opzichten up-to-date. Met moderne metallicvarianten kunt u uw kozijnen bijvoorbeeld een strakke aluminiumlook geven.
De look van vroeger, de kwaliteit van nu
VEKA ontwikkelde SOFTLINE 82 speciaal voor de Nederlandse markt. De schuine lijn van het verdiepte profiel past bijvoorbeeld perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw. Het nieuwe kozijnsysteem is bovendien geschikt voor elk gangbaar raamformaat. Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten? Geen probleem, want ook bij grote glasoppervlakken staat SOFTLINE 82 NL borg voor optimale energie-efficiëntie!

SOFTLINE 82 NL: royaal design, zuinig met energie

1Topkwaliteit om jaren van te genieten
SOFTLINE 82 NL is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de gegarandeerde buitenwanddikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 NL voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.
2Meerkamertechnologie voor krachtige warmte-isolatie
De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie- efficiëntie en Uw-thermische isolatiewaarden tot maximaal 0,70 W/(m²K).
3Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing
Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 NL perfect voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de CO2-uitstoot.
4Geluidsisolerend, wind- en slagregendicht
Twee rondom lopende afdichtingen zorgen voor uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluidsisolatieklasse 5.
5Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort
Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28 mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wordt voorkomen.
6Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen versterkingen
Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 NL. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren.
7Voor renovatie en nieuwbouw
Het klassieke design met elegante vormen, licht afgeronde kanten en smalle aanzichtsbreedten harmonieert met elke bouwstijl.

Een aantal voorbeelden