Even voorstellen! Ik ben Wilco van Eck. Op mijn 21e begon ik mijn eigen onderneming in de bouw. Van jongs af aan was al helder dat de bouw mij inspireerde en ik mijn vakkennis en creativiteit daar in kwijt kon. De werkzaamheden waren divers. Van nieuwe daken, aanbouwen en dakkapellen tot het bouwen van complete huizen. Veel handwerk en maatwerk heb ik de afgelopen jaren kunnen leveren. Deze ruime ervaring neem ik graag mee in de nieuwe uitdaging die wij zijn aangegaan”
Na ruim 20 jaar ervaring in de bouw specialiseren wij ons nu als kunststof kozijnen fabrikant vanuit Leerdam. De ervaring van de afgelopen jaren, als eigen ondernemer, is van grote meerwaarde om vakkundig te werk te gaan. En helpt ons maatwerkgericht te werk te gaan en uitdagingen in het werkveld vakkundig aan te pakken.

De afgelopen 20 jaar kenmerkte ons bedrijf zich door kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijkheid. Deze waarden nemen we mee in de doorontwikkeling van ons bedrijf en de specialisatie in de kunststof kozijnen. Onze volledig nieuwe machinale voorziet ons, en u, van hoogwaardige kwaliteit kozijnen met een A-keurmerk. De afwerking is mede dankzij de moderne technieken netjes, nauwkeurig en professioneel.

Graag staan wij u persoonlijk te woord, u bent van harte welkom in onze eigen showroom. In onze showroom kunt u de kwaliteit van onze kozijnen bekijken en uw wensen kenbaar maken. Ook heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze machinale waar u getuige kunt zijn van de professionele productie van onze kozijnen.

Heeft u liever een bezoek aan huis? Dat kan! Wij komen bij u langs en nemen u aan de hand van documentatie en monsterstukjes mee in de mogelijkheden van de kunststof kozijnen.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!