Oud versus nieuw

Wij breiden uit!
29 maart 2019
Welkom in de showroom!
3 mei 2019

Kijk eens naar de foto’s! Wat een verschil kan het zijn als oude kozijnen worden vervangen door nieuwe kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Als u denkt om hiernaar over te stappen gaan we graag in gesprek met u welke mogelijkheden er allemaal zijn.
Wat bespreken we zoal? Tijdens het gesprek komen allerlei onderwerpen die van belang zijn voorbij. We bespreken maatvoering, soort profiel, gewenste kleuren. Ook praten we over de uitstraling die past bij uw huis en welke stijl u graag zou willen zien voor de kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan een houtnerf structuur, een gladde structuur, een haaksehoekverbinding, een schuine lasverbinding en noem maar op.

Wist u dat we hiervoor bij u thuis langs kunnen komen?! Volledig vrijblijvend kunnen wij dan een prijsindicatie geven. Tijdens een gesprek van 30 tot 60 minuten bespreken we bovenstaande zaken. Passend hang- en sluitwerk en onderhoud die nodig is voor de kozijnen komt aan bod. Ook kunt u nog een kijkje komen nemen in onze showroom en de werkplaats bekijken waar de kozijnen speciaal voor u worden gemaakt.