Welkom in de showroom!

Foto’s
29 maart 2019
Onze eerste werknemer
28 mei 2019

Kom eens langs in onze showroom! Kom hier ontdekken wat alle mogelijkheden zijn rondom kunststof kozijnen! Onder het genot van een kop koffie of thee nemen wij u mee in alle soorten en toepassingen.
U ervaart hoe kleuren en stijlen in de kozijnen en deuren samenkomen. Daarnaast laten wij u hier kennis maken met mogelijkheden voor horren, vensterbanken en kunststof gevelbekleding.
Ook komen zaken als beslag en onderhoud voorbij.
Onze showroom bevindt zich naast onze fabriek, waar al onze kozijnen op maat worden gemaakt en in elkaar gezet. Als u geïnteresseerd bent kunt u ook daar een kijkje komen nemen.

En wist u dat u altijd een informatiemapje mee naar huis kunt krijgen?! Zo kunt u alles nog een rustig bekijken en nalezen.

Onze showroom is op afspraak open. Bel gerust en wij openen voor u de deuren! Daarnaast is de showroom zaterdag altijd open tussen 09:00 en 15:00 uur. Langskomen is altijd vrijblijvend!

Bent u na uw bezoek erg geïnteresseerd in onze kozijnen? Dan komen wij bij u thuis langs. In een afspraak van 30 tot 60 minuten bekijken wij uw situatie en bespreken we nog eens alles door, zodat we met elkaar vinden wat u zoekt en past bij uw situatie.